top of page

Mobilya Kurulumu

İstanbul geneli tüm bölgelere mobilya kurulum hizmeti sağlamaktayız. Gardrop, raylı dolap, portmanto, karyola, şifonyer, komidin, vestiyer, ayakkabılık, vitrin, konsol, duvar ünitesi, tv ünitesi, duvar rafları, tablolar, çerçeveler, mutfak dolapları, çok amaçlı dolaplar, banyo dolabı gibi tüm mobilyalarınızın kurulumlarını gerçekleştiriyoruz.


Marka ve modeli farketmeksizin tüm mobilyalarınızın kurulumlarını gerçekleştiriyoruz. Mobilya Montaj Servisi firmamıza irtibat numaramız ile iletişim kurduğunuzda ücret süprizleri yaşamıyorsunuz. Gerekli tüm bilgileri sizden alıyoruz. Fiyatlandırmayı telefon ile yapıyoruz. Üstelik mobilya kurulum servisi talep ettiğinizde sizleri bekletmeden, gün vermeden, aynı gün içerisinde saat belirterek randevu veriyoruz.



Mobilyalarınız bize emanet !


Her biri alanında uzman olan ekiplerimiz ile hizmet veriyoruz. Alanında en deneyimli ustalar ile verdiğimiz hizmette sorun yaşamıyoruz. Mobilya kurulumu çok önemli bir hizmettir. Satın aldığınız mobilyanız ne kadar kaliteli olursa olsun, kurulumu usta elinden güvenle yapılmadığı zaman içerisinde büyük sorunlar çıkarabilir. Bu da sizi yüksek maliyetlere sürüklemeye başlar. Bu yüzden alanında uzaman kadromuz ile mobilyalarınızı garantili olarak kuruyoruz. Kurulum esnasında usta deneyimlerimiz sayesinde en ufak bir risk yaşamadan mobilya kurulumlarınızı gerçekleştiriyoruz.

55 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page