top of page

Mobilya Sökme Kurma

Mobilya Montaj Servisi, ile evinizde, iş yerlerinizde mobilyalarınızın yerlerini değiştirmek artık çok kolay. Tüm mobilyalarınızın sökme ve montaj işlemlerini alanında uzman ekibimiz ile sizleri bekletmeden aynı gün işerisinde randevu oluşturarak tamamlıyoruz.


Yaşam alanlarının bir çoğu mobilyalar ile süslenir. Aslında temel ihtiyaç olan gardrop, şifonyer, karyola, mutfak dolabı, tv ünitesi, vitrin, konsol gibi mobilyalarda ev içerisinde yer değiştirme yapılarak, ortama farklılık katılabilir.


Oda'dan oda'ya mobilya sökme kurma, taşınma esnasında mobilyalarınızın güvenle demontaj ve daha sonra yeni evinizde mobilya montaj hizmeti, yeni aldığınız mobilyalarınızın kurulumu ve eski mobilyalarınızın sökme işlemlerini yapıyoruz.


Mobilya Montaj Servisi
Mobilya Sökme ve Kurma, Odalar arası mobilyalarınızın yer değiştirme işlemleri.

Mobilya Montaj - Demontaj


Yer değiştirmek istediğiniz mobilyalarınızın sökme ve kurma hizmetleriniz veriyoruz. Aktif kullandığımız tüm mobilyalar fazla sökme kurma işlemleri gerçekleştrilirse yıpranırlar, zamanla mobilya veya aksesuar aksamında sorunlar yaşanabilir ve yüksek maliyetlere neden olabilir. Mobilya montaj servisi olarak, tüm mobilyalarınızın söküm işlemini büyük bir titizlikle yapıyoruz. Mobilyalarınızın kurulum esnasında ürünlerinizi uzun ömürlü kullanabilmeniz açısından gerekli tüm yerlerden çeşitli bağlantı elemanları ve ufak aksesuarlar yardımıyla mobilya kullanım ömrünü uzatmış oluyoruz.


38 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page